Minebea Intec - novi brand, prepoznatljiva njemačka kvaliteta proizvoda i usluga

Objavljeno: 21. rujna 2016. - 8:44:22

Kao vrijedan partner Minebea Inteca tijekom posljednjih godina stekli smo status Minebea Intec certificiranog partnera.

Bili smo uzbuđeni razvojem događaja unutar Minebea Inteca tijekom prošle godine, a sada bismo željeli podijeliti uzbudljive korake u razvoju ovog ključnog proizvođača za nas.

Kada se Minebea Intec pridružio Minebea grupi početkom 2015. godine, smatralo se da bi značajan korak bio stvaranje i uvođenje novog branda.

Minebea Intec je dosegao ovu prekretnicu i ponosni smo Vam predstaviti novi logo koji će, počevši od danas, biti će prikazivan u svim njihovim komunikacijskim kanalima, uključujući njihove i naše web stranice te još mnogo toga. Kao član Minebea Intec Partnerskog programa, mi ćemo od danas upotrijebljavati njihov logo u našoj komunikaciji s Vama.

Pod brandom Minebea Intec dokazana je njemačka kvaliteta proizvoda i usluga te njihova stručnost u području industrijskog vaganja i pregleda proizvoda. Ono što još ostaje je njihov opsežni portfelj inovativnih proizvoda, rješenja i usluga za poboljšanje sigurnosti, pouzdanosti i učinkovitosti u proizvodnim linijama i pakirnjim linijama: platformske vage, proizvodi za vaganje tankova i silosa, dinamičke vage i oprema za detekciju stranih tijela.

Neke se stvari ipak mijenjaju. Uvođenje branda Minebea Intec je u kombinaciji s mnogim poboljšanjima - od snažnog ulaganja u istraživanje i razvoj te širenje njihove prodaje i usluga, razvoju i poboljšanjima u partnerskom programu čiji smo ponosni član, novo dizajnirane Minebea Intec web stranice koje odgovarajućim dizajnom i novim informacijama o proizvodima više usmjereni prema vašim potrebama. Ova poboljšanja naglašavaju svoje zalaganje za postavljanje visokih standarda u svim područjima svog poslovanja koji je izražen sloganom tvrtke "Prava mjera".

Vrlo smo zadovoljni što možemo nastaviti našu zastupljenost tih uzbudljivih proizvoda pod novim brandom Minebea Intec i veselimo se služiti Vašim potrebama s novim Minebea Intec brandom.

Posjetite www.minebea-intec.com za više informacija te uvid u novi vizalni identitet tvrtke.

 

Vaša Sartorius Croatia.

Tagovi:
minebea intec, the true nesure, industrijske, dinamičke, kontrolne vage,sartorius croatia, zaprešić